• PVC Foam Board
  • Acrylic Sheet
  • Why Gokai
Sugeng rawuh ing situs web kita
Gokai khusus ing panelitian, pengembangan, manufaktur papan busa PVC, Lembar Akrilik utamane

Dadi Napa Gokai

Gokai khusus ing panelitian, pengembangan, manufaktur papan busa PVC, Lembar Akrilik utamane
  • Fast delivery

    Pangiriman cepet

    Kita duwe 10 lini produksi, 1 * 20GP udakara 10 dina rampung, 1 * 40GP udakara 15 dina rampung.
  • Strict Quality Control

    Kontrol Kualitas sing Ketat

    Bahan baku prawan 100%. Produksi standarisasi. Paket ekspor lan kabinet Khusus.
  • Strong team

    Tim kuwat

    Kita duwe 200 karyawan, luwih saka 20 insinyur teknis lan 80% duwe gelar sarjana
  • OEM & ODM Acceptable

    OEM & ODM Ditampa

    Ukuran khusus lan kekandelan lan warna kasedhiya. Sugeng diparingi ide karo kita, ayo bareng-bareng nggawe urip luwih kreatif.

Babagan Kita

Shanghai Gokai Industry Co., Ltd. khusus kanggo riset, ngembangake, nggawe papan umpluk PVC, utamane Lembar Akrilik. Perusahaan didegaké ing taun 2009, ana 2 pabrik, 10 lini produksi, kantor pusaté ana ing Shanghai, China. Kita ngenalake peralatan produksi canggih lan teknologi pamrosesan, uga peralatan terkemuka ing dunia lan pengalaman sing akeh nganggo proses iki. Kabeh mau ngaktifake Gokai kanggo ngasilake papan busa PVC, lembaran akrilik, kanthi kualitas apik. Iki cocog banget karo syarat pasar.

  • about

Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.